Isabelle Gustafsson

Isabelle Gustafsson

Ungas delaktighet i kultur

På vilka sätt och varför är det viktigt att få med unga i skapandet av ett kulturprojekt som ska riktas till just ungdomar? Vilka möjligheter och svårigheter finns i det, och hur kan en göra processen givande såväl för delaktiga ungdomar som för projektet? Det är några av de frågor som kommer att diskuteras under detta seminarium.

Samtalspartner – Vanessa Labaniño, verksam kulturprojektledare som jobbar med bland annat workshopfestivalen kulurKRÄM. Utöver det driver hon det egna företaget Possibilitas, samt har bland annat jobbat som verksamhetsledare och producent på Musik i Väst.

Isabelle Gustafsson har tidigare drivit visklubben Café Dubbelgöken som hittills huserat på House of win-win, s/s Marieholm och Teater Sesam, samt även i flygande form på bygdeturné runtom i Dalsland och Bohuslän. Isabelle skriver och sjunger också egna visor. Hennes studier innan Kulturverkstan innefattar bland annat Litteraturvetenskap på Göteborgs Universitet och Vislinjen på Nordiska Folkhögskolan. Under våren 2013 praktiserade Isabelle på Musik Direkt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s